THE FACT ABOUT بیماری پسوریازیس کف سر THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About بیماری پسوریازیس کف سر That No One Is Suggesting

The Fact About بیماری پسوریازیس کف سر That No One Is Suggesting

Blog Article

تاریخ بازگشایی مدارس بعد از عید ۱۴۰۳ اعلام شد / آیا ۱۴ و ۱۵ فروردین تعطیل است ؟

در دنیای پزشکی، قارچ‌های پوستی به عنوان یکی از شایع‌ترین علل عفونت‌های پوستی شناخته می‌شوند. این مشکل پوستی، که اغلب با ناراحتی و نگرانی همراه است، می‌تواند بر هر قسمتی از بدن تأثیر بگذارد و افراد در هر سنی را درگیر کند. اما چه عواملی باعث بروز قارچ پوستی می‌شوند و چه نشانه‌هایی باید مورد توجه قرار گیرند؟ در این مقاله، ما به بررسی عمیق‌تر قارچ پوستی می‌پردازیم.

این نوع از پسوریازیس عفونی نبوده و مسری و واگیردار نیستند.

الکتروشوک درمانی : این درمان به وسیله دستگاه و با ارسال شوک های الکتریکی به مغز بیمار انجام می شود.

در صورتی که از ابتلا به این بیماری مطمئن نیستید، یا بیماری شدت گرفته و گسترده‌تر ‌شده، درد و ناراحتی افزایش یافته، ظاهر پوست وحشتناک‌تر شده یا در انجام حرکات روزمره دچار مشکل شدید باید به پزشک و متخصص پوست مراجعه کنید.

در صورت مصرف همزمان آریپیپرازول با دیگر داروهای تضعیف کننده سیستم اعصاب مرکزی (ضد افسردگی ها، الکل) اثر تضعیف کنندگی دارو بر سیستم اعصاب مرکزی تشدید خواهد شد.

افراد اغلب مسیر حرکت فکرهایشان از یک فکر به فکر دیگر را دنبال نمی‌کنند. اما در روانشناسی توجه زیادی به ظرایف فکر کردن می‌شود.

[۱۱۴] همچنین ارتباط اندکی بین ابتلا به اسکیزوفرنی با متولد شدن در زمستان یا بهار، که احتمالاً به دلیل کمبود ویتامین دی است،[۱۱۵] و با عفونت ویروسی پیش از تولد نیز وجود دارد.[۹۰] عفونت‌های دیگر در دوران بارداری یا حدود زمان تولد که با افزایش خطر مرتبط هستند، شامل عفونت‌های ناشی از توکسوپلاسما گوندی و کلامیدیا است[۱۱۶] که خطر ابتلا را حدود پنج تا هشت درصد افزایش می‌دهند.[۱۱۷] عفونت‌های ویروسی مغز در دوران کودکی نیز با افزایش خطر اسکیزوفرنی در بزرگسالی تعریف بیماری پسوریازیس ارتباط دارند.[۱۱۸]

انواع مختلفی از قارچ‌های پوستی وجود دارند، از جمله تینیا پدیس (قارچ پای ورزشکار)، تینیا کروزیس (قارچ ناحیه کشاله ران)، و تینیا کاپیتیس (قارچ پوست سر). هر کدام از این انواع ممکن است نشانه‌ها و علائم متفاوتی داشته باشند و نیاز به رویکردهای متفاوتی برای درمان داشته باشند. به طور کلی، قارچ پوستی با استفاده از داروهای ضد قارچ که می‌توانند به صورت موضعی (کرم‌ها و پمادها) یا خوراکی (قرص‌ها) مصرف شوند، درمان می‌شود. بهداشت مناسب و مراقبت‌های پیشگیرانه همچنین نقش مهمی در جلوگیری از شیوع و تکرار این عفونت‌ها دارند. انواع قارچ پوستی

همچنین این بیماری در کسانی بیشتر مشاهده می‌شود که در بستگان درجه یک آنها یعنی برادر، خواهر، پدر و مادر بیماری مشابه وجود داشته باشد.

 ازآنجاکه بیماری پسوریازیس پوست را دربر می‌گیرد، داروهای موضعی می‌توانند بسیار مفید واقع شوند زیرا این داروها نسبتاً بی‌خطر و مؤثر هستند و می‌توانند مستقیماً روی پوست مبتلا استعمال شوند.

چنین عواملی فرد را مستعد بیماری کرده و فشارهای روانی نیز شروع بیماری را تسهیل می‌کند.

برای کاهش عوارض جانبی دارو و افزایش تحمل بدن، معمولا تجویز دارو با کمترین مقدار آغاز و به تدریجا افزایش می یابد.

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

Report this page